Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért vesztettük el a bizalmun
  2008-12-04 21:41:13, csütörtök
 
  Miért vesztettük el a bizalmunkat?


Azért, mert újra és újra becsapnak minket. De bennünk sem bíznak meg azok,
akikben annyira hittünk még 1990-ben!




Budapest, 2006 - véres napok a Szabadságért





2006 őszén: ,,magyar" rendőr ,,elkurtuk" feliratos

trikóban fényképezteti magát,

és talán majd dicsekszik is vele a haveroknak!





Még élesen él az emlékezetünkben a 2006-os forró ősz, még sajognak a sebesültek sebei, nem felejtjük, akik az életüket adták, amikor az 56-os magyar szabadságharc 50. évfordulóján a békés, meghitt emlékezések helyett a hazug Gyurcsány ávós pribékei véres kezelésének voltunk a szemtanúi.

Hallottuk, hogy idegen nyelven beszélő, álarcos egyének vegyültek a tömegbe a Kossuth téren, akik kihívóan viselkedtek - pl. rendőröket dobáltak, majd gyorsan eltüntek - de a büntetést az ártatlan emberek kapták! Persze nincsenek bizonyítékaink, hogy a forrónak ígérkező évfordulóra valóban hány külföldi idegent hozhattak be az országba, de egy dolog bizonyos: a Ferihegyi repülőtérre kényszerleszállás után a fővárosban szétszéledt 150 utasról sem akkor, sem pedig ma nincs tudomásunk.



Orbán Viktor ne beszéljen «cinizmusról, amit a társadalomnak le kellene vetni magáról.» A többszörösen becsapott, meggyalázott és kirabolt magyar társadalomban a cinizmusnak súlyos okai vannak, amit nem lehet csak úgy levetni, mint valami piszkos gatyát!

A cinizmus azt jelenti, hogy hiányzik a bizalom azok iránt, akiket szavazatokkal sorsunk intézésére felhatalmaztunk. Más szóval, a cinizmus a teljes reménytelenséghez vezethet, mert a minket cserbenhagyott politikusok szép szavai nem győznek meg többé! A politikai vezetőség 17 év alatt teljesen elveszítette a hitelét és a nép bizalmát.



*

A ,,Hamasz" cionista/izraeli gyökerei

Mostanában sokat hallunk a ,,palesztinok terrorista csoportjáról, a Hamaszról". De tudjuk-e, hogyan jött létre ez a szervezet, kik pénzelik, és mi a tulajdonképpeni rendeltetése. Kedves olvasóm, kérded: miért kell magyar lapnak ezzel foglalkozni, amikor nekünk, magyaroknak is van éppen elég gondunk, bajunk? Ha úgy gondolod, hogy nem lehet hasonlatokat találni, akkor kérlek, olvass tovább.



Daniel Kurtzer, az USA izraeli nagykövete 2001. decemberében [2001 és 2005 között volt követ] nyilvánosság elé tárta, hogy Izrael a vallást használja a palesztin nemzeti mozgalmak (Hamas és Jihad) ellen.

,,A nyolcvanas években az iszlám mozgalom valóssággal virágkorát élte a Nyugati Part és a Gaza megszállott területein. Izrael úgy vélte: előnyösebb, ha a vallásba merülnek az emberek, nem pedig holmi nemzeti célokba (lásd. PLO). Ezért nem akadályozta, hogy a pénzt vallásos célokra költsék inkább, mint közoktatást végző iskolákra. Mindez azt eredményezte, hogy most a palesztinok a valláshoz fordulnak, amikor néptömegeket akarnak mozgósítani."







A zsidó Adam Gadahn - Perlman

(FBI fotó) arab öltözékben,

mint «Mujahid Azzam»

kalasnyikovval

üzenget Nyugatra!

A piros nyíl a nyakában lévő

Dávid-csillagra mutat.



D. Kurtzer tehát elismerte azt, amit sok más megfigyelő is tud, hogy ,,a Hamasz mindig is Izrael eszköze volt a palesztin nemzeti mozgalmak lebénításához."

Néhai palesztin elnök Yasser Arafat a PLO egykori elnöke hasonló nyilatkozatot adott, amit Izrael ,,félbolond hangulatkeltés"-nek nevezett. Arafat ezt mondta a Corriere della Sera c. olasz lapnak:

,,Mindent elkövetünk, hogy megállítsuk az erőszakot. De a Hamasz, Izrael alkotása, ami Jitzhak Shamír miniszterelnök idején (1980), több mint 700 intézménynek - iskoláknak, egyetemeknek és mecseteknek - juttatott pénzt. Ezt Jitzhak Rabin volt miniszterelnök is bevallotta, Mubarak egyiptomi elnök jelenlétében."



,,Hamasz izraeli támogatással jött létre, a PLO-val szemben. Pénzügyi segítséget és kiképzést is kaptak, élvezték az engedményeket, a felhatalmazásokat, mialatt a PLO még egy konzervgyárat sem volt képes felépíteni. Rabin mindezt végzetes elképzelésnek nevezte. -- Számos Izraellel együttműködő egyén is részt vesz az úgynevezett terrortámadásokban. Vannak bizonyítékaink, amelyeket az olasz kormány rendelkezésére bocsátunk." [Arafat, kijelentése az olasz L'Expresso napilapnak]



«Az arab ellenségeskedés hozzásegítette a cionistákat, hogy megőrizzék azt, ami más forradalmi rendszerekben nagyon gyakran eltűnik - az *állandó forradalom* légkörét.» -- Amos Elon ~ (Forradalmi légkör, ami az izraeli politikának a létkérdése! -tj)



~ ,,Az ellenségem ellensége az én barátom" elv érvényesül az olyan durva, szélsőséges ultra-nacionalista és fasiszta izraeliek agyában, mint Ariel Sharon és csoportja. És ez az igazság. Sharon-t nem érdekli a béke, és nem aggódik amiatt, hogy a szüntelen erőszakosság és támadások következtében palesztinok és izraeliek egyaránt pusztulnak." /D. Kurtzer/

*

~ ,,Sharon attól tart a legjobban, hogy miután minden lecsendesedik, megszűnnek a támadások, és le kell ülni, a tárgyalóasztalhoz. Ezt az egyet Sharon nem akarja, [nem látszik, hogy a jelenlegi izraeli miniszterelnök Ehud Olmert irányt változtatna, hiszen neki is hasznos a Hamas! -tj], mert terroristák ellen lehet lövöldözni, háborúzni, de a tárgyalóasztalnál beszélni kell. És szerinte ez veszélyes lehet." - [Yossi Sarid, a Meretz Párt tagja]



A kinyomtatott négy oldal terjedelmű angol nyelvű cikk rávilágít Izrael politikájára, és kissé lerántja a leplet. Akit érdekel az eredeti cikk, itt letölthető: Global Research



Mire is jó az egyenruha?

Az Al-Quaeda szintén cionista rémálom, amihez arab menekülteket használnak Afganisztánban. CIA-cionista Archibald Roosevelt azt ajánlotta, hogy arab zsoldos katonákat kell verbuválni, elküldeni őket Afganisztánba, ahol majd az oroszok ellen harcolnak. Mint kiderült, nem voltak hajlandóak harcolni, az afgánok tették ezt helyettük. De az arabok ottrekedtek Afganisztánban, mert a saját hazájuk nem akarta őket viszontlátni.

Aztán szárnyra keltek a népmesék: a veszélyes arab terrorizmusról (Jihad), videofilmekre vett feketébe öltözött álarcos ,,arab" fenevadak... Persze könnyű meséket kitalálni hazátlanokról. Az Afganisztánban maradt arabok a kubai Guantanamo-ban kötöttek ki, de nekik semmi közük sincs a terrorizmushoz. Némi kutatással kimutatható, hogy a legtöbb terror-cselekedetet cionista ügynökök végzik, amihez félrevezetett arabokat alkalmaznak.



Néhány példa

Budapest, 1944 - «A nyilas időszak a cionista ellenállás legfontosabb periódusa volt: a halucok [fiatalok] magyar és német katonai egyenruhákban, felfegyverkezve, hamis parancsokat lobogtatva mentették az embereket a nyilasok keze közül. [t. i. Szükség volt minél nagyobb tömegre - zsidó lakosságra! -- Izrael megalapításához. --tj] Tömegesen bujtatták az üldözötteket, jelentősen hozzájárultak a Nemzetközi Vöröskereszt gyermekmentési tetteikhez, és részük volt a pesti ,,nagy" gettó élelmezésében is.» [www.degob.hu]

Jeruzsálem, 1946. július 22. - A cionista Irgun nevű, araboknak felöltözött terrorista-csoport tagjai felrobbantották a King David szállodát - elpusztult 91 ember, köztük 17 zsidó. A bombatámadásra Menachem Begin (később Izrael ünnepelt miniszterelnöke) adott parancsot.

The Guardian, 2005. szeptember - Irak déli részén fekvő Basra nevű városban araboknak öltözött angol katonákat tartóztatott le a rendőrség, mert polgári személyekre lövöldöztek. A csoport Iraki autóban, arab öltözékben fegyverekkel és robbanószerekkel volt felszerelve. A teljes angol nyelvű cikk »»

Amikor az Israeli Defense Force /IDF/ araboknak öltözött alakulatai megszállnak egy-egy arab várost az izraeli sajtó, azt javasolja, hogy a világnak tanulnia kellene az izraeliektől, hogyan kell harcolni a terrorizmus ellen. Izrael tudj, hogy amikor muzulmánoknak öltözött zsidók munkához látnak, a világ egyértelműen a muzulmánokat okolja. Az ál-terrorista támadások kitűnő hangulatkeltési eszköz az ellenség lejáratására, (mint sátán-fajzatot emlegetik) miután még több amerikai pénzt és erősebb, hatásosabb eljárást követelnek velük szemben.

« (...) Míg a zsidó ortodox-vallás él és virul Oroszországban «az oroszok nagyon vágynak arra, hogy valamit megtudjanak Izrael hírszerzési módszereiről és technikájáról, mert az izraeli titkosszolgálat technológiai fejlődése lenyűgözte őket az elmúlt évtizedben.... Rendkívüli módon szeretnék megtudni, hogy milyen értesüléseket adnak át a cionisták a Szovjetunióban, -- újabban Oroszországban -- ami természetesen veszélyezteti Moszkva féltve őrzött hatalmát. Ahogy Izrael felhasznált olyan zsidókat is, akik ki tudták magukat adni arabnak, hogy arab területeken kémkedjenek, ugyanúgy tudnak olyan zsidókat is alkalmazni, akik nem zsidó orosznak adják ki magukat Oroszországban. Hiába igyekeztek az oroszok eltávolítani a zsidókat (értsd. cionistákat!) a KGB-ből és más biztonsági szolgálatokból, néhány más kelet-európai ország nem követte őket ebben. Még mindig van néhány cionista a hírszerzés kulcspozícióiban, (beosztásban) Romániában, Bulgáriában és Csehszlovákiában, akik a Moszad ügynökeiként is felléphetnek. ...(...)» [1] [Az író miért hagyta ki Magyarországot? Ott van a fő központ! --tj]

Moszad-ügynök nyilvánosságra hoz egy hamisított Al-Quaeda videót - «Mossad Agent Pearlman Releases Phony "Al-Qaeda Tape"»





A Hamasz, mint izraeli front-szervezet



A központi vezetőséget a Shin Bet [2] alkotja, amit titokzatos külföldi egységek pénzelnek, de a valóságban amerikai adófizetők pénze titkos izraeli front-szervezetek titkosszolgálati tevékenykedéseire Szíriában, Jordániában és Iránban.

Mialatt Izrael együttműködött a Hamasz-szal az USA elfordította a fejét. A Hamas 1987-ben alakult, Da'wah Hamasz néven, mint jótékonysági szervezet, és első számú tagja Sheikh Yassin. Az intézmény - az első időkben -- a palesztin nép érdekeit képviselte: a közoktatásban, társadalmi és vallásos segélyekben, de főleg a szegényeket segítette. A Hamasz kórházak zökkenőmentes működését, és általános gyógykezeléseket biztosított a palesztinoknak, akik soha nem kérdezték, mindehhez honnan is jön a pénz.

De van egy régi zsidó módszer arra, hogyan lehet megnyerni az ellenséget? «Támogassunk valamilyen közügyet, és ezzel azonnal megnyílik az ajtó!»

A Hamasz az állandó színteret szolgáltatja a megrendezett terror-játékoknak. Izrael nem tudná az arabokat lemészárolni «terror» nélkül. A Hamasz pokolgépei főleg izraeli vendéglőket robbantanak fel, ahol bevándorlók, idegen külföldi munkások, és izraeli arabok tartózkodnak, mégis Izrael telekiabálja a világot, hogy a ,,Hamasz az ártatlan zsidókat gyilkolja."



Példa a múltból: -- Tel Aviv-ban, az arab Maxim Restaurant épületét bombatámadás éri, és a sebesültek 90 százaléka nem-zsidó, ennek ellenére a világot elárasztják szörnyűséges képekkel, hogy ,,az őrült muzulmánok a szegény zsidókat gyilkolják."

Honnan veszi a Hamasz a katonáit? Az Israeli Defence Force /Izraeli Védelmi Erő /IDF/ lövészei gyakran célbaveszik egy kiszemelt újonc testvérét. Az IDF gyakran lemészárol egy egész családot, de életben hagyja a legidősebb testvért, akit meglátogat egy rokonszenves Hamasz-tag és megígéri neki, hogy bosszút állhat, amiért a családját megölték. [3]



Lenin: «A vallás a nép ópiuma»

Mi ennek az értelme? A nem-hivatalos CIA álláspont szerint Izrael Hamasz-támogatása vallási eszközökkel, a palesztin közösség megosztását szolgálja, az erős nemzeti PLO-mozgalom gyengítésére.

Mi a Yamasz? Izrael belső titkosszolgálata, -- a magyarországi ÁVÓ változata - a palesztinok közé beépített kémszolgálat.

Izrael nem harcol közvetlenül az ellenségeivel, hanem úgy intézi, hogy az ellenségei végezzék el a piszkos munkát egymással szemben! Izraelnek volt két dúsgazdag olaj-szomszédja - Irán és Irak - akiknek elég pénzük volt ahhoz, hogy megvásároljanak legalább ötven orosz gyártmányú atomlövedéket és a cionista államot a földdel egyenlővé tegyék. Ezért Izrael kitervezte az Irán-Irak háborút, egymásnak ugrasztotta a két országot. Izrael nem piszkolja be a kezét, hanem először Bush papát vette igénybe az első Öböl Háborúhoz, majd 2003-ban rávette G. W. Bush jelenlegi elnököt Irak lerohanására.

Most pedig Irán van soron: 2008-ban új amerikai elnököt választanak Washingtonban. Kétséges, hogy «az ő Istenével rendszeresen társalgó» G. W. Bush újra beülhet a Fehér Házba, de majd lesz más, aki megint elvégzi a feladatot, -- mert ennek így kell lennie, ezt muszáj megtenni, Izrael védelmében.

Azt mondják: «aki háborút vet, az természetesen háborút arat.»



Addendum

U.K. file on Entebbe contains claim that Israel behind hijacking



Haaretz (Israeli newspaper) | June 1, 2007

Newly released British documents contain a claim by an unnamed contact that the Shin Bet security service collaborated with the Popular Front for the Liberation of Palestine to hijack the June 1976 flight from Israel that was diverted to Entebbe, Uganda, the BBC reported Friday.



Israel's rescue of the dozens of hostages taken in the hijacking of the Air France plane, popularly known as the Entebbe raid, is considered one of the most daring and successful operations in Israeli history. Elite Israel Defense Forces troops stormed the airport where the hostages, many of them Israeli, were held and overpowered the hijackers and Ugandan soldiers. Although the captors used the hijacking to demand the release of Palestinians or Palestinian supporters, a British government file on the incident quotes the unnamed source as telling a British diplomat in Paris that Israel was behind the hijacking. The claim is not known to be backed up by corroborating evidence, and the file does not make it clear whether the British government took the claim seriously.



"The operation was designed to torpedo the PLO's standing in France and

to prevent what they see as a growing rapprochement between the PLO and

the Americans," the BBC report said British diplomat D.H. Colvin wrote

in the document, citing his source.



"My contact said the PFLP had attracted all sorts of wild elements, some

of whom had been planted by the Israelis," Colvin reportedly wrote.

"According to his information, the hijack was the work of the PFLP, with

help from the Israeli Secret Service, the Shin Beit."



The document was written on June 30, 1976, three days after the

hijacking and prior to the rescue operation. +++



Tóth Judit



------------------



Jegyzetek


1. Richard Deacon: Az izraeli titkosszolgálat. Kabala Kft. 1991. Bp. 351. oldal

2. Shin Bet - Az izraeli belügyminisztérium titkosszolgálata. (The Israeli domestic counterintelligence and internal security agency. The Shin Bet also handles overall security for Israel's national airline.)

/a/ The Shabak (in Hebrew, "Shabak" (help·info)) an acronym of "Shérūt Bītāhōn Klālī" is usually referred to in English as the Shin Bet (which was what Shabak was originally called in Israel's early days). The Shabak is also known in English as the Israel Security Agency (ISA), or the GSS (General Security Service). The Shabak is the Internal General Security Service of Israel. Its motto is ," which translates into: "Defender (Shield) who shall not be seen". The service consists of close to 5,000 employees. It is one of three principal organizations of the Israeli Intelligence Community, alongside Aman (the military intelligence of the IDF) and Mossad (responsible for overseas intelligence work). -- http://en.wikipedia.org/wiki/Shabak

3. http://cytations.blogspot.com/2005/08/why-do-israelis-keep-posing-as-arab.html



http://www.hazankert.com/200705_hamas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kulcspozícióiban, titkosszolgálata, gyógykezeléseket, titkosszolgálati, robbanószerekkel, csehszlovákiában, titkosszolgálat, hangulatkeltési, emlékezetünkben, ellenségeskedés, felfegyverkezve, felrobbantották, felhatalmaztunk, miniszterelnöke, megalapításához, tulajdonképpeni, megvásároljanak, oroszországban, kalasnyikovval, szolgálatokból, hozzásegítette, terrorizmusról, miniszterelnök, bizonyítékaink, afganisztánban, rendelkezésére, terrorizmushoz, hangulatkeltés, cserbenhagyott, együttműködött, szovjetunióban, nyilvánosságra, bombatámadásra, gyermekmentési, magyarországot, palesztinoknak, 2006-os forró, sebesültek sebei, életüket adták, 56-os magyar, hazug Gyurcsány, ártatlan emberek, forrónak ígérkező, dolog bizonyos, fővárosban szétszéledt, többszörösen becsapott, cinizmusnak súlyos, bizalom azok, teljes reménytelenséghez, minket cserbenhagyott, politikai vezetőség, tulajdonképpeni rendeltetése, Orbán Viktor, Daniel Kurtzer, Nyugati Part, Adam Gadahn, Mujahid Azzam», Yasser Arafat, Jitzhak Shamír, Jitzhak Rabin, Számos Izraellel, Amos Elon, Ariel Sharon, Ehud Olmert, Yossi Sarid, Meretz Párt, Global Research, CIA-cionista Archibald Roosevelt, Nemzetközi Vöröskereszt, King David, Menachem Begin, Israeli Defense Force, Ahogy Izrael, Mossad Agent Pearlman Releases Phony, Al-Qaeda Tape, Shin Bet, Mialatt Izrael, Sheikh Yassin, Maxim Restaurant, Israeli Defence Force, Izraeli Védelmi Erő, Izrael Hamasz-támogatása, Ezért Izrael, Öböl Háborúhoz, Fehér Házba, Popular Front, Elite Israel Defense Forces, Israeli Secret Service, Shin Beit, Tóth Judit, Richard Deacon, Kabala Kft, Israel Security Agency, General Security Service, Internal General Security Service, Israeli Intelligence Community,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Ünnepelj csak  Esti kép  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A végzet az  Maradék idő  Pillangó  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Maradék idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Föld napja április 22  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Krisztinától  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Vannak arcok  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A hét szűk esztendő  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Álom  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Jó éjszakát  képre írva  Minden szülő a lényével nevel.  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Emlék  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Amit átélünk,  Aki szeret, annak senki sem id...  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam Krisztinától  Naplemente  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjt  Paul David Tripp Április 25  Az Európai Unió is foglalkozik...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Miért nem menti meg Jézus...  Két tekintet van  Facebookon kaptam Mírjam barát...  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
2006-os forró, sebesültek sebei, életüket adták, 56-os magyar, hazug Gyurcsány, ártatlan emberek, forrónak ígérkező, dolog bizonyos, fővárosban szétszéledt, többszörösen becsapott, cinizmusnak súlyos, bizalom azok, teljes reménytelenséghez, minket cserbenhagyott, politikai vezetőség, tulajdonképpeni rendeltetése, vallást használja, palesztin nemzeti, nyolcvanas években, iszlám mozgalom, vallásba merülnek, pénzt vallásos, valláshoz fordulnak, zsidó Adam, piros nyíl, nyakában lévő, olasz kormány, olasz L&#8217, arab ellenségeskedés, *állandó forradalom*, izraeli politikának, ellenségem ellensége, olyan durva, szüntelen erőszakosság, egyet Sharon, jelenlegi izraeli, tárgyalóasztalnál beszélni, kinyomtatott négy, eredeti cikk, oroszok ellen, afgánok tették, arabok ottrekedtek, saját hazájuk, veszélyes arab, kubai Guantanamo-ban, nyilas időszak, cionista ellenállás, nyilasok keze, pesti &#8222, cionista Irgun, bombatámadásra Menachem, csoport Iraki, teljes angol, izraeli sajtó, világnak tanulnia, terrorizmus ellen, világ egyértelműen, muzulmánokat okolja, ál-terrorista támadások, ellenség lejáratására, zsidó ortodox-vallás, oroszok nagyon, izraeli titkosszolgálat, elmúlt évtizedben&#8230, oroszok eltávolítani, hírszerzés kulcspozícióiban, hamisított Al-Quaeda, központi vezetőséget, valóságban amerikai, intézmény &#8211, első időkben, szegényeket segítette, régi zsidó, állandó színteret, megrendezett terror-játékoknak, arabokat lemészárolni, ártatlan zsidókat, arab Maxim, világot elárasztják, őrült muzulmánok, szegény zsidókat, kiszemelt újonc, egész családot, legidősebb testvért, rokonszenves Hamasz-tag, családját megölték, palesztin közösség, erős nemzeti, palesztinok közé, ellenségei végezzék, piszkos munkát, cionista államot, földdel egyenlővé, első Öböl, természetesen háborút, growing rapprochement, kulcspozícióiban, titkosszolgálata, gyógykezeléseket, titkosszolgálati, robbanószerekkel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.